Εταιρικό Προφίλ

Το κατάστημα ‘’ERGASTIRI’’ είναι μια ολοκληρωμένη shopping εμπειρία, που προσφέρει εδώ και 30 χρόνια στους επισκέπτες του, ό,τι πιο επώνυμο από τον συναρπαστικό κόσμο της μόδας. Ένα αυθεντικό περιβάλλον μόδας που δημιουργεί και προσφέρει στους επισκέπτες, ελκυστικές ενδυματολογικές εμπειρίες, ένας χώρος όπου το επώνυμο look γίνεται το αγαπημένο σας στυλ.

Εργαστήρι

 

Για την γυναίκα που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, που αναζητά την κορυφαία ποιότητα, που δημιουργεί και διασκεδάζει και απολαμβάνει τη ζωή σε κάθε εμφάνιση της, η υπογραφή ‘’ERGASTIRI’’ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept με ατελείωτες φόρμες, ξεχωριστά υλικά και τα πιο διάσημα fashion brands!

Υπέροχες διαδρομές στη μόδα με κλασικές, μοντέρνες, επίσημες, casual και trendy αποχρώσεις που αναδεικνύουν την καθημερινότητα με ιδιαίτερη αισθητική και μοναδικό στυλ. Άνεση, κύρος, κομψότητα, επιλογές που συνθέτουν τις ψηφίδες της πιο ολοκληρωμένης γυναικείας παρουσίας για κάθε στιγμή και για κάθε απαίτηση.

Στο ‘’ERGASTIRI’’ σας περιμένει μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών ,αποτελούμενη από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας στο γυναικείο ντύσιμο.

 

 

Ιστορική Αναδρομή

Από τον Νοέμβριο του 1977 η Σωτηρία Βαξεβανίδη θεμελίωσε με γούστο και μεράκι το κατάστημα ‘’Εργαστήρι’’ . Ξεκινώντας , στο κέντρο της Σαλαμίνας με είδη δώρων σταδιακά αναπτύχθηκε σε μια σύγχρονη, ‘’boutique’’ (μπουτίκ) ενδυμάτων εκπροσωπώντας σημαντικά ονόματα στο χώρο της μόδας.

Το 1986 στην καρδιά πια της κεντρικής αγοράς της Σαλαμίνας το κατάστημα ‘’εργαστήρι’’ συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του προσφέροντας τις νέες τάσεις της μόδας όχι μόνο σε ενδύματα αλλά σε υποδήματα και αξεσουάρ.

Το 2009 η ολοκληρωμένη shopping εμπειρία μεταφέρεται στον πολυτελή ιδιόκτητο χώρο επίσης στην κεντρική αγορά της Σαλαμίνας στον αριθμό 88 της Λ.Φανερωμένης. Εκεί σε ένα αυθεντικό περιβάλλον μόδας δυο ορόφων προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ελκυστικές ενδυματολογικές και στιλιστικές προτάσεις με ό,τι πιο επώνυμο από τον συναρπαστικό χώρο της μόδας.

Από τον Νοέμβριο του 1977 η Σωτηρία Βαξεβανίδη θεμελίωσε με γούστο και μεράκι το κατάστημα ‘’Εργαστήρι’’ . Ξεκινώντας , στο κέντρο της Σαλαμίνας με είδη δώρων σταδιακά αναπτύχθηκε σε μια σύγχρονη , ‘’boutique’’ (μπουτίκ ) ενδυμάτων εκπροσωπώντας σημαντικά ονόματα στο χώρο της μόδας.

 

Το 1986 στην καρδιά πια της κεντρικής αγοράς της Σαλαμίνας το κατάστημα ‘’εργαστήρι’’ συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του προσφέροντας τις νέες τάσεις της μόδας όχι μόνο σε ενδύματα αλλά σε υποδήματα και αξεσουάρ .

 

Το 2009 η ολοκληρωμένη shopping εμπειρία μεταφέρεται στον πολυτελή ιδιόκτητο χώρο επίσης στην κεντρική αγορά της Σαλαμίνας στον αριθμό 88 της Λ.Φανερωμένης . Εκεί σε ένα αυθεντικό περιβάλλον μόδας δυο ορόφων προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ελκυστικές ενδυματολογικές και στιλιστικές προτάσεις με ό,τι πιο επώνυμο από τον συναρπαστικό χώρο της μόδας .

 
join us on instagram join us on facebook

Γυναικεία Ρούχα Εταιρικό Προφίλ Λεωφόρος Φανερωμένης 88 Τηλέφωνο : 2104650365
Τσάντες - Παπούτσια Εταιρείες Σαλαμίνα Fax : 2104650395
Αξεσουάρ Χάρτης Πρόσβασης 18900 url : www.ergastiri.com.gr
Βιτρίνες Επικοινωνία e-mail : info@ergastiri.com.gr